KATA

Berita Dua (19/11/2010)

Nantikan kebangkitan saya di dalam blog ini kerana tinggal lagi sebulan lebih saya akan kembali aktif di dalam blogspot ini. Biasalah saya kan seorang yang pemalas dan sebelum ni saya sangat sibuk mencari duit untuk terus hidup di dunia yang fana ini.
Berita Satu (30/5/2010)


Jika anda mempuyai sebarang komen dan cadangan, anda di alu-alukan untuk memberi segala komen dan cadangan anda di dalam ruangan komen yang telah saya sediakan.

Sekian,
secawankopisusu
Kembali Menulis

Sudah terlalu lama blog ini tidak disentuh. Bukan kerana kesibukan masa yang sering menjadi alasan oleh setiap orang, tetapi dah malas pada masa itu hendak menulis sesuatu. Saya bukanlah seorang penulis yang hebat, saya cuma manusia biasa yang sering tergoda dengan keseronakan duniawi. Jadi untuk apa dikisahkan pasal blog saya ini. Tapi oleh kerana rasa bosan sudah menjangkaui seluruh kehidupan harian saya.,saya telah bertekad untuk mengubah sedikit aktiviti saya dengan meluangkan masa yang lebih untuk menulis selepas ini. Jadi sila baca tulisan yang akan saya keluarkan nanti. Itu pun kalau anda sudi

sekian,
secawankopisusu
Permulaan Kata

Di sini saya suka untuk mengingatkan segala apa yang saya taip ini bukanlah hanya tulisan kosong semata-mata sahaja. Segala teori-teori yang diberikan adalah bersifat nyata kerana segala tulisan ini adalah dari buah fikiran saya. demi untuk menjaga keharmonian di dalam kehidupan saya, terlebih dahulu saya ingin meminta maaf jika membuatkan anda tersinggung dengan segala apa yang saya tuliskan. Bagi anda yang tidak ingin memaafkan segala kata-kata saya, saya tidak peduli kerana anda mempunyai hak untuk berbuat begitu.

sekian,
secawankopisusu
No comments: